Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

KONTAKT

VERTUYN s.r.o.
Na Prosecké vyhlídce 853/7
Praha 9, 190 00
tel: 605 491 386
info@babyandgo.cz
IČ: 27393151
DIČ: CZ27393151

NOVINKY

arr3Mutsy Nio                                  Nový kočárek Mutsy Nio kombinuje výhody kočárku Mutsy Nexo a Igo.... arr3Quinny Rachel ZoeKolekce Luxe Sport navržená renomovanou návrhářkou Rachel Zoe pro Quinny. ❤️ Klasická černobílá... arr3MAXI-COSI Autosedačka AxissFix Air Safety® 20183.11.2017 Jsme hrdí na to, že můžeme představit Revoluční produkt mezi autosedačkami AxissFix Air.... arr3Nová kolekce MUTSY 2018Od dnešního dne je na našem e-shopu dostupná nová kolekce MUTSY 2018! Letošní kolekce je plná změn.... arr3OUTLETOd dnešního dne Vám nabízíme zvýhodněný nákup v oddělení OUTLET. Jedná se o nové vybalené zboží v... arr3Rodi XP FIX STAR WARS 2018Novinka 2018   Všem fanouškům Star wars bychom chtěli s radostí oznámit, že od 15.11.2017 je na... arr3Nová kolekce MAXI-COSI 20183.11.2017   Všem fanouškům MAXI-COSI a nastávajícím maminkám bychom chtěli s radostí oznámit, že...

Upozorňujeme zákazníky, že slevy nabízené na našem e-shopu se nesčítají.

Děkujeme

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů